Tervetuloa Calaan!

Projekti, joka alkoi viidellä evm-sukuisella hevosella, on vuosien aikana kasvanut monia kymmeniä hevosia omistavaksi siittolaksi Kalifornian rannikolla. Cala perustettiin loppuvuodesta 2009, jatkamaan Howdale Heightsilla ja Jaeden Arabiansilla vuonna 2008 alkanutta työtäni arabien ja askellajihevosten parissa. Siitä asti Calan hevoset ja kasvatit ovat valloittaneet kilpakenttiä sekä ARJ:n, AHAC:n että ASSA:n alaisissa kisoissa.

Vuonna 2013 valtaosa arabeista siirtyi tytärtilallemme eri osoitteeseen ja nykyään Calasta löydät kaikenkarvaisia hevosia monista eri roduista, pääpainotuksen pysyessä kuitenkin edelleen saddlebredeissa ja ARJ:ssa kilpailemisessa. Lisää tilasta ja sen historiasta voit lukea esittelystä.

Calan kasvatuspuoli on jäänyt hieman kilpapuolen taakse viime vuosina, mutta kasvatuspuolen elvytys on tällä hetkellä ykkössijalla tehtävälistalla - tietenkään laadusta tinkimättä. Tilallamme syntyy neljä kertaa vuodessa varsakatraita, joiden hevosista osa myydään eteenpäin. Lisäksi tilalta on mahdollista saada tilausvarsoja vuoden ympäri.

Toivottavasti viihdyt!

Terveisin Tangerine
VRL-04372 / prismaticr@gmail.comPiditkö tallista?
Suosittele
VRL:n tallilistalla, kiitos!

Päivitykset ja sälä

Cala on Heroic Teamin jäsentalli
Olemme yhteistyössä Hawa Gaited Horsesin kanssa!

Päivitys 11.05.2016
Vuoden 2016 toukokuun ARJ-Cup järjestetään Calassa, muista siis tuoda parhaat askellaji- ja saddle seathevosesi ja -ponisi kisaamaan!
Päivitysrintamalla ei mitään uutta, päivitys etenee verkkaiseen tahtiin, mutta ainakin etenee. Tallille on myös tulossa muutama uusi morganinhevonen ja hackeyponi seuraavien viikkojen aikana.

Päivitys 01.05.2016
Sivujen päivitys alkaa olla voiton puolella ja uusia hevosiakin on saapunut jo talliin viisi kappaletta: orit Key West ja Abalmaination sekä tammat Stillwell's Annie Wilkes, Goldcreek Foxy Brown ja Coachella Ella.

Päivitys 09.04.2016
Sivuille on tulossa uusi ulkoasu ja isompi päivitys noin muutenkin. Sivut saattavat olla hieman sekavat jonkin aikaa, mutta yritän saada uuden leiskan sivuille kevään aikana. Sen jälkeen on jälleen odotettavissa myyntivarsoja piiitkästä aikaa!

Päivitys 06.08.2014
Sivuja päivitetty taas pitkästä aikaa, mm. linkkilistaa palauttelen ajan tasalle. Uusia hevosia on tulossa hieman isompi kasa.

Suosittelemme

Virtuaalinen Ratsastajainliitto
Virtuaalinen Askellajiratsastusjaos
SDB ja NSH Laatuarvostelu

Awareness
Hawa Gaited Horses
Hazard
Ionic
Ravenwood Ranch
Ramya Ranch
Stableyard
Wolf Creek Ranch

© tangerine 2008-2016, ellei toisin mainittu / otsikon kuvat © Freeman Saddlebreds, Rachel Kelley
Tämä on virtuaalitalli! / This is a sim-game stable!