Calan jalostusohjelma

Calassa on kasvatettu hevosia koko sen lyhyen historian ajan. Kasvattimme tunnistaa kilpakentillä etuliitteistä Cala, CA ja CLA. Saddlebredit ovat aina olleet Calan kasvatuksen pääpaino, vaikka mukaan on mahtunut mm. tennesseenwalkereita ja arabeja. Vuonna 2011 tennesseenwalkerit jäivät kasvatusohjelmastamme pois ja keskityimme täysipainoisesti arabeihin ja saddlebredeihin, kunnes vuoden 2013 lopulla Calan arabit muuttivat eri osoitteisiin. Nykyään tilamme painottaa vahvasti saddlebredkasvatukseen, rotuun joka on säilyttänyt paikkansa Calan tärkeimpänä koko ajan.

Jalostusohjelmamme päätavoite on varsinkin harvinaisten rotujen kohdalla saada rodun edustajien määrää ja ihmisten yleistä kiinnostusta rotuun nostettua virtuaalimaailmassa. Calassa ei kuitenkaan unohdeta laatua - kaikkien kasvattiemme vanhemmat ovat erittäin tarkkaan valittuja, jotta varsalla olisi mahdollisimman hyvät mahdollisuudet menestyä jalostuksessa ja kilpakentillä.

Aika ajoin Calan kasvatteja tulee myös myyntiin, mutta suurimman osan kasvateista pidämme itse tarkoituksena luoda mahdollisimman pitkiä sukulinjoja suoraan Calan kantahevosista. Uusien linjojen luomisen ohella haluamme vaalia myös vanhoja suomalaisia sukulinjoja ja niin ikään tuoda mukaan ulkomaista verta rikastuttamaan hevoskantaa.


Kasvattien myynti ja tilausvarsat

Calan kasvatteja tulee myyntiin yleensä neljä kertaa vuodessa, mutta meiltä on mahdollista saada myös tilausvarsoja. Mikäli olet kiinnostunut omasta Calavarsasta, ota yhteyttä minuun sähköpostilla prismaticr@POISTAgmail.com. Mailiin voi laittaa täysin vapaamuotoisen tarjouksen tilausvarsasta. Tarjouksessa pitäisi kuitenkin käydä ilmi mistä yhdistelmästä varsa tulis olemaan, minne varsa päätyisi ja hieman suunnitelmia varsaa varten. Ota myös huomioon, että Calan tammat varsotetaan ensimmäistä kertaa 4-vuotiaina ja oreja käytetään jalostukseen ensimmäistä kertaa 3-vuotiaina.

Myyntiehdot

- Kasvatit myydään mihin tahansa käyttöön, ellei erikseen mainittu.
- Kasvattajaksi ilmoitettava tangerine (VRL-04372)
- Hevoselta tulee löytyä aina toimivat sivut: mikäli se katoaa virtuaalimaailmasta, minulla on oikeus ottaa se takaisin jos kyselyihini kasvatista ei vastata.
- Mikäli aiot luopua kasvatista, toivon että siitä ilmoitettaisiin minulle
- Jos kasvatti rekisteröidään, syntymämaaksi voi merkata Yhdysvallat ja kasvattajaksi joko VRL-04372 tai CALA8724.


Tutustu ori- ja tammalinjoihin

Calassa on syntynyt yhteensä:
66 saddlebredia
23 arabia
3 muuta rotua


Kasvatit vuosilta 2009-2010
Kasvatit vuodelta 2011
Kasvatit vuosilta 2012-2013
Kasvatit vuodelta 2014
Kasvatit vuodelta 2015
Kasvatit vuodelta 2016

© tangerine 2008-2016, ellei toisin mainittu / otsikon kuvat © Freeman Saddlebreds, Rachel Kelley
Tämä on virtuaalitalli! / This is a sim-game stable!