Tervetuloa Garbo Gårdiin

Garbo Gård on vuonna 2012 valmistunut, pienehkö virtuaalinen kilpatalli Suomen Pohjanmaalla. Tallin on perustanut Ruotsista Suomeen muuttanut kilparatsastaja Eva Garbo, joka toi Suomeen muuttaessaan mukanaan kilpahevosensa. Hän osti vanhan kartanotilan ja kunnosti sen kodiksi ja valmennuspaikaksi hevosilleen. Siitä lähtien tilan hevoskanta on ollut vain kasvamaan päin.

Garbo Gårdin kilpailupuoli painottuu lähinnä esteille, mutta myös muutamille kouluratsuille löytyy kisaajansa. Kilpailemisesta vastaa omistaja Evan lisäksi kourallinen eri tasoisia ja ikäisiä kilparatsastajia. Tilalla syntyy joka kevät myös muutamia varsoja, kasvatuksen painottuessa suomalaisiin puoliverisiin sekä hannoverinhevosiin, painostaen kliseisesti enemmän laatuun kuin määrään.

Kaikki Garbo Gårdin kuvat ovat piirrettyjä ja tallin perustamisen tarkoituksena olikin toteuttaa pitkäaikainen haaveeni kokonaan piirretystä tallista. Toivottavasti viihdyt!


terveisin Tangerine
VRL-04372 / prismaticr@gmail.com


Tallipäiväkirja

14.01.2014
Pimeän joulun ja pitkän lämpimän jakson jälkeen lumi satoi vihdoin tänne Pohjanmaallekin. Herkimmille hevosista tuntui olevan pieni shokki kun neljästä pakkasasteesta mentiin yli kahteenkymmeneen alle vuorokaudessa. Siskokset Oona ja Jaava tekivät pikakierroksen tarhan läpi ja jäivät sen jälkeen odottamaan portille mahdollista pääsyä takaisin sisälle, ihan liian kylmää niiden hienohelmojen mieleen! Toiset taas osasivat ottaa rennommin ja iloitsivat vihdoin talvesta, jota saatiin odottaa ihan liian kauan, piehtaroimalla ja telmimällä lumessa.

Talli oli koko viime kevään, kesän ja syksyn remontissa, joten kisa-asiat, kasvatus tai oikein mikään ei edennyt. Vanhat rakennukset käytiin läpi peruskorjausten merkeissä ja tallin sisätilat saivat päälleen uutta maalia. Nyt olemme kuitenkin palanneet takaisin aktiivisemman kilpailemisen ja kasvattamisen pariin entistä ehompana.

- Eva Garbo

Garbo Gård on virtuaalitalli / Garbo Gård is a sim-game stable

© tangerine 2012-2014, Tarkemmat tekijänoikeudet