"To ride a horse is to ride the sky."

Tervetuloa Ranskaan!

Olet saapunut virtuaalitallille Bourgogneen, syvälle Ranskan viinialueen sydämeen. Maison de La Roche on de La Rochen suvun omistuksessa oleva kartanotila, jonka juuret ulottuvat syvälle historiaan. Tila on toisen suuremman yrityksen, nykyään Kaliforniassa sijaitsevan Calan, sisartila ja saman suvun omistuksessa. 2009 perustettu Cala hajosi vuonna 2014 kahdeksi eri tilaksi; askellajihevoset jäivät Bretagneen Calan omistukseen ja arabianhevoset muuttivat La Rochen kartanolle. Tilat tekevät edelleen tiivistä yhteistyötä mm. national show horsejen kasvatuksessa.

Maison de La Roche jatkaa siitä, mihin Cala arabikasvatuksessaan jäi: pykrimyksenämme on lisätä ihmisten kiinnostusta arabeihin ja kasvattaa laadukkaita arabeja sekä vanhoista että uusista suvuista. La Rochessa majailee lähinnä egyptiläisistä ja puolalaisista verilinjoista polveutuvia hevosia, mutta tarkoituksenamme on vuodesta 2015 lähtien lisätä myös tilan domestic -kantaa etenkin saddleseatpuolella.

Arabien lisäksi tilalla kasvatetaan pienimuotoisesti myös arabiristeytyksiä ja selle françaiseja, joita tilalla on asunut jo liki sata vuotta. Haaveenani on pitkään ollut kasvattaa näitä rotuja, mutta haave ei lukuisista yrityksistä huolimatta ole koskaan saanut tuulta siipiensä alle. Toivon mukaan jo valmiiksi vankka kasvatuspohja auttaisi vihdoin tämänkin haaveen kanssa.

Terveisin Tangerine
VRL-04372 / prismaticr@gmail.comPiditkö tallista?
Suosittele
VRL:n tallilistalla, kiitos!

Päivitetty: 19.8.2018

24.05.2016 -- Hevoslistaukset on saatu melkein vuoden verkkaisen työn jälkeen valmiiksi. Suurimmalla osalla egyptinarabeista on jo sivut, mutta muutamalta puolalaiselta ja tuonnilta ne vielä uupuvat. Kohta voidaan odottaa jopa ensimmäisiä myytäviä!

27.06.2015 -- Talli julkistettiin vihdoin suurelle yleisölle! Woohoo! Calan arabit siirtyivät tänne uudelle tallille, mutta kasvatustoiminta jatkuu samana mitä se oli Calassa eli sama maa, sama omistaja, samat hevoset, mutta eri puitteet. La Rochen arabit tulevat myös edelleen kantamaan etuliitteitä CLA ja Cala.

Hyödyllisiä linkkejä & kivoja talleja:

al Qadir Arabians
al Qismat Arabians
al Najya Arabians
Dahabu Arabians
Fabiah Arabian Estate
Shado Arabians
Hawa Gaited Horses
Le Château de Raconteur
Ravenwood Ranch
Wreathvalley

© tangerine 2015, ellei toisin mainittu / otsikon kuva © Aria International
Maison de la Roche on virtuaalitalli! / Maison de la Roche is a sim-game stable!
Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse